BrabantZorgt

Bij BrabantZorg geloven in het creëren van een warme en veilige omgeving waarin iedereen zich Elke dag zo fijn mogelijk voelt. Onze ervaren zorgprofessionals en vrijwilligers staan klaar om professionele zorg en ondersteuning te bieden aan jaarlijks zo'n 11.000 clienten. We luisteren naar hun behoeften en wensen. Het gaat bij BrabantZorg niet alleen om zorg, maar ook om het bevorderen van de kwaliteit van leven en dat doen we zoveel mogelijk samen met de cliënt, familie en naasten. 

HR Catharinahof Grave 23jan 0038
HR BZ Watersteeg 25juni19 8246

 Waardering door cliënten

8.6

Thuiszorg

8.7

Intramuraal

Screenshot 2023 06 20 16.28.41

Op de trappers met Dora van de Ven

Bij Brabantzorg zijn elke dag talloze professionals en vrijwilligers met hart en ziel bezig met hun cliënten. ‘Samen op pad met de duofiets’ is een van de activiteiten. Hoe ervaren vrijwilligers en cliënten dat? 

Bewegen met water snapshot

Bewegen met water

In Kerkdriel gaan de bewoners regelmatig naar het zwembad. Dit doen ze met vrijwilligers én verschillende medewerkers van BrabantZorg die zich bezighouden met gedrag en beweging. De resultaten van het bewegen met water zijn verbluffend. 

HR BrZg jan2020  1701
HR BrZg jan2020  1847

Zorgwoningen

2.364

Ouderen2

Cliënten

11.000

Reviews van bewoners en familie

"Alle verzorgers zijn heel begaan met alle bewoners. Ze zijn lief en zorgzaam en je ziet en voelt dat ze werken vanuit hun hart. Er worden hele leuke activiteiten georganiseerd en de bewoners worden gestimuleerd om er aan mee te doen. Ik kom gemiddeld 4 keer in de week bij mijn moeder op bezoek en elke keer laat ik haar met een gerust hart achter omdat ik weet dat ze in zeer goede handen is. Lof voor alle medewerkers van de Nieuwe Hoeven."

Lees de hele review

"Onze ouders hebben enkele jaren zorg gehad van thuiszorg team Heesch / Nistelrode. Voor hen was die zorg nieuw en die werd steeds intensiever. Door de manier waarop de zorg werd verleend wenden zij er snel aan en zijn zij die zorg heel erg gaan waarderen. Dat gold vooral ook voor het contact met alle medewerkers die aan huis kwamen.  Vooral het snel schakelen en goed bereikbaar zijn, en het op een fijne manier zorgen voor onze ouders."

Lees de hele review

Contacthond Grietje

Contacthond Grietje

In veel van onze locaties zetten we speciaal opgeleide honden in bij ouderen die aan dementie lijden. De dieren blijken uitzonderlijk goed in het leggen van contact. "Zijn ogen beginnen te stralen als Grietje binnenkomt."

Screenshot 2023 06 20 16.31.30

Op de trappers met Miep van Eerd

‘Samen op pad met de duofiets’ is een van de activiteiten die vrijwilligers van het Aatrium ondernemen.  Deze keer trapt Pieter van den Berk met Miep van Eerd door Veghel.